X

Кросовер Renault за $4000 став сучаснішим і красивішим (фото)

Renault Kwid решил добавить к списку своих достоинств, где уже есть привлекательная цена, стильную современную внешность

Ринок відверто дешевих автомобілів сьогодні бумує, хоча нам з України, на жаль, не дуже добре це видно. Інша справа – Індія. Там (а ще в Південній Америці) Renault продає свій найдешевший кросовер – Kwid.

Але ця модель отримала чергове оновлення, найсерйозніше. А фото вже є в Мережі. Ура! Як і очікувалося, зовнішність підтягнули до електромобіля Renault City K-ZE. Тут новий дизайн бамперів і впізнаване двоповерхове оформлення головної оптики.

Змінилася і графіка задніх ліхтарів. Крім того, на фото попався кросовер Рено в особливій модифікації Climber — такий автомобіль виділяється завдяки акцентам помаранчевого кольору, розкиданим по кузову.

Також на фото ви можете помітити новий Renault Triber – семимісний компактний кросовер, складений на подовженій версії платформи Рено Квід. Обидва ці автомобілі насамперед орієнтовані на індійський ринок.

Читайте також:
Renault готовит седан меньше и дешевле Логана

В інтер’єрі, найімовірніше, відбулося менше змін. Моторну гаму взагалі не чіпали – 0.8 (54 к.с.) і 1.0 (68 к.с.). Ціна близько 4 тис. дол. за базовий варіант також не має змінитися.