X

Кросовер Haval за $16 000 повертається у виробництво під новим ім’ям

Продажи Haval М7 стартуют в ближайшее время, но покупатели уже знакомы с этим автомобилем

У Haval вирішили відродити другу генерацію кросовера H6. І це при тому, що на ринок уже вийшло третє покоління моделі. Причиною такого рішення стало те, що саме другий мав високий попит на ринку.

Так, третє покоління китайського кросовера переїхало на нову платформу і стало безпечнішим. Однак шанувальники марки все одно продовжують обирати саме попередню версію моделі Haval H6. Втрата покупців не входить у плани компанії, тому старий автомобіль повертається на конвеєр, але під новим ім’ям – Haval М7. Обмежуватися зміною назви виробник не став і оснастив новинку переробленою решіткою радіатора, іншими бамперами і модернізованою оптикою.

Оснащення та моторну гамму міняти не стали. Кросовер, як і раніше, поставлятимуть із 1,5-літровим турбодвигуном потужністю 169 к.с. і 2,0-літровим турбодвигуном із віддачею в 224 к.с. Обидва агрегати поєднуються з шестиступінчастою “механікою” або семидіапазонним “роботом”, привід — повний. Вартість також збережеться колишньою — близько $16 000 за базову версію.

Читайте також:
Новый кроссовер Haval за $11 500: дизайн, салон и детали оснащения