X

Кросовер Ford Focus Active 2022 знову попався на фото

Универсал ждет ряд изменений, и часть из них уже раскрыта

Ford серйозно взявся за оновлення кросовера на базі Focus — універсала підвищеної прохідності Active. Фотографії прототипу посвіжілої моделі опублікувало видання Motor1.

Передня і задня частини кузова автомобіля прикриті камуфляжною плівкою, під якою, ймовірно, ховаються основні зміни. Найімовірніше, автомобіль отримає іншу решітку радіатора з бампером і нові фари.

На кормі — задні ліхтарі з новим внутрішнім оформленням і перероблений бампер. Але кузов загалом залишиться впізнаваним.

Роздивитися салон нового Ford Focus Active можна лише здалеку. Частково видно кермове колесо і екран інформаційно-розважальної системи, прикритий тканиною. Імовірно, діагональ монітора становитиме 10 дюймів. Також очікується нове ПЗ.

Незважаючи на те, що оновлений Ford Focus Active здається повністю готовим до серії, виробник не поспішає розголошувати будь-які подробиці про новинку. За попередньою інформацією, прем’єра запланована на кінець 2021 року. Однак деякі джерела вважають, що це відбудеться не раніше ніж через рік..

Читайте також:
У продаж надійшов величезний кросовер Ford Equator