X

Китайці показали суперника Renault Duster із салоном на зразок Audi

Новый бюджетный кроссовер BAIC планирует выделяться в сегменте недорогих авто благодаря необычному дизайну

Бюджетний кросовер — надуспішне комбо сучасності для будь-якого автовиробника. Не дивно, що той самий Рено Дастер користується чималою популярністю на ринку. Тепер бренд BAIC вирішив запропонувати альтернативу.

Новий китайський кросовер називається BAIC Sic Bo X35. Ім’я дивне, але не поспішайте з висновками — раптом воно означає щось прекрасне і високе. А ось дизайн у новинки цікавий. Бюджетний кросовер виглядає свіжо і доволі оригінально.

Усім відома пристрасть китайських виробників до прикрашання, але в конкретному випадку дизайнерам вдалося вчасно зупинитися.

На окрему увагу заслуговує інтер’єр, над яким попрацювали творчо. Звичайно, не варто применшувати особистих переваг, але навіть якщо вам не подобається результат, важко посперечатися з тим, що в компанії справді дуже постаралися.

Погляньте на складний рельєф передньої панелі та її багаторівневий характер. Додаткового ефекту вдалося досягти за рахунок сміливої комбінації фактурних матеріалів обробки й акуратного використання хромованих елементів. Схоже оформлення салону можна зустріти в сучасних Audi.

Читайте також:
Как выглядит новый автомобиль по цене б/у Логана

Звичайно, не обійшлося без екрана інформаційно-розважальної системи і невеликого цифрового дисплея на щитку приборів. Під капотом — 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 150 к.с. і 210 Нм, що поєднується з  5-ступінчастою механічною або 4-ступінчастою автоматичною КПП. Прем’єра BAIC Sic Bo X35 відбудеться на автошоу в Шанхаї, що стартує вже цього місяця.

Читайте також:
Новый кроссовер Geely на базе Volvo бросил вызов BMW