X

Китайці показали дуже красивий кросовер Voyah iFree

Очередная новинка от китайского автопроизводителя привлекла внимание публики своим нестандартным дизайном

У рамках Пекінського автосалону було представлено величезну кількість новинок. Чимало з них дебютували як концепти і мають продемонструвати нові напрямки розвитку компаній в тому чи іншому сегменті. А у серію підуть лише одиниці з представленого на виставці різноманіття моделей. Саме таким прототипом, який незабаром піде на конвеєр, став електричний кросовер від преміальної компанії Voyah, яка є частиною концерну Dongfeng Motor Corporation.

Новинка отримала назву Voyah iFree. Електричний кросовер має доволі  ексцентричний і багатообіцяючий вигляд. Безумовно, серійна версія може відрізнятися від цього прототипу, але в компанії стверджують, що всі ідеї буде втілено  в повному обсязі. Електрокар побудований на спеціальній платформі ESSA, розробленій компанією Dongfen, і за габаритами його можна порівняти з Mercedes-Benz EQC.

Із точки зору дизайну, iFree виконаний в європейській стилістиці. Можливо, виробник має намір надалі вийти за межі ринку Піднебесної. Можна відзначити “тунель”, який прийшов на зміну традиційній решітці радіатора, довгий капот, похилу лінію даху, короткі звиси, потужні колісні арки і спойлер на п’ятих дверях. Інтер’єр кросовера поки що не готовий, але виробник обіцяє високотехнологічну кабіну з великою кількістю електронних помічників.

Читайте також:
Китайцы показали новый седан с мотором Renault Duster