X

Китайський седан FAW виявився ефектним суперником VW Passat

FAW Besturn B70 нового поколения стал первой моделью марки, построенной на собственной платформе

Китайська марка FAW розкрила деякі деталі про седан Bestune B70 нового покоління. Основним надбанням моделі наступної генерації стане нова архітектура. На відміну від двох попередніх поколінь, які ділили платформу з Mazda 6, “третій” B70 побудований на новій архітектурі FMA. Зміна візка спричинила зміну габаритних розмірів седана. Він вийшов на 10 мм довшим, на 20 мм ширшим і на 11 мм нижчим за попередника і тепер досягає 4801 мм в довжину, 1840 мм в ширину і 1455 мм у висоту, приблизно відповідаючи за розмірами VW Passat.

Серед зовнішніх змін варто відзначити Y-подібну оптику, що робить китайський седан схожим на нові Cadillac, і бічні дзеркала заднього виду, що перемістилися на двері. Топовим версіям дісталися висувні дверні ручки і 19-дюймові колісні диски. Седан отримає цифрову приладову панель і мультимедійну систему з голографічним помічником. Зовнішність останнього можна буде обирати із запропонованих варіантів. Судячи зі шпигунських фото, дисплеї приладової та мультимедійної системи будуть об’єднані в суцільний блок.

Під капотом очікується новий 1.5-літровий турбодвигун потужністю 169 к.с. У пару йому йде механічна або роботизована коробка передач.

На рідному ринку марки продаж нового FAW Besturn B70 розпочнеться до кінця 2020 року. У зв’язку з цим очікувати повного розкриття новинки можна в найближчі місяці.

Читайте також:
FAW розширює перелік пропонованих комплектацій кросовера FAW X40.