X

Kia показала інтер’єр суперника Toyota Land Cruiser

Kia Mohave — один из долгожителей автомобильной промышленности. И хорошо. К тому же, корейский внедорожник здорово обновился

Великим рамним позашляховикам дедалі важче виживати в сучасному автомобільному світі. Компанії, які не хочуть відмовлятися від таких моделей, мають проводити своєчасні модернізації. Ось і Kia Mohave вплутався в цю історію.

Загалом чимало брендів поспішають якомога ефективніше оновити свої позашляховики. До виходу Тойота Ленд Крузер 300 двохсотий Крузак знову отримує фейсліфтінг, а Nissan Patrol 2020 року от-от представлять публіці.

А що Кіа Мохаве? Модель, що існує з 2008 року, отримала найсерйознішу модернізацію за своє життя. Нове обличчя, корма, бампери, решітки, фари і ліхтарі, капот, багажні двері!

Тепер Kia Mohave 2020 має агресивний, брутальний і деякою мірою сучасний вигляд. В інтер’єрі відбулося ще більше змін – нове тут взагалі все. Зверніть увагу на широку передню панель з преміальним нальотом — на ній красується величезний 12,3-дюймовий екран мультимедіа, а в топовій комплектації автомобіль має цифровий щиток приладів і проекційний дисплей.

Цікаво, що можна буде обирати між конфігураціями салону на 5, 6 і 7 посадкових місць. Звісно, одним дизайном на нашому віку не відбутися. Новий позашляховик запропонують з адаптивним круїз-контролем, асистентом руху на смузі та системою моніторингу сліпих зон, запобіганням фронтального удару і допомогою під час руху заднім ходом.

Читайте також:
Китайська копія Toyota Land Cruiser 200 виходить на ринок (фото)

А двигун залишився колишнім – 3-літровий турбодизельний V6 потужністю 260 к.с. і 560 Нм крутильного моменту, в парі з яким працює 8-ступінчаста автоматична КПП. З’явилася поліпшена система повного приводу з різними режимами їзди (пісок, сніг, бруд).

Передусім автомобіль вирушає на південнокорейський ринок — вже 5 вересня. Стартова ціна – 39 тис. дол.