X

Hyundai показав гідну бюджетну заміну ix35

У дилеров новинка появится в летом

У квітні на автосалоні в Шанхаї Hyundai представить новий бюджетний кросовер Mufasa. Щоб зацікавити потенційних клієнтів, компанія показала прев’ю серійного кросовера — концепт  Mufasa Adventure.

У брутального шоу-кару масивні бампери із буксирувальними проушинами, поручні на кришці капоту, додаткові підніжки та великі колісни диски із позашляховими шинами. На даху — туристичний багажник із додатковою люстрою, а на задніх стійках — грати. Якщо все це відкинути, то отримаємо серійний Hyundai Mufasa, фотографії якої китайський сертифікаційний орган опублікував ще у лютому. Інтер’єр автомобіля так і залишився поза кадром.

Уже відомо, що у довжину Mufasa досягає 4475 мм, у ширину — 1850 мм, у висоту — 1665 мм. Розмір колісної бази — 2680 мм.

Кросовер укомплектують 2,0-літровим атмосферником Hyundai G4NJ віддачею 160 к.с. та 193 Нм крутного моменту. Працюватиме він у парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Також очікується версія із гібридною силовою установкою.

Виробництво Hyundai Mufasa в Китаї, який стане локальним ринком моделі. Як повідомлялося раніше, новий «бюджетник» замінить Hyundai ix35, тобто займе щабель між ix25 (Creta) та Tucson. Вартість моделі поки не озвучено.

Читайте також:
Hyundai та Kia розробили робот-заправник для електромобілів