X

Hyundai Kona Electric 2021: оновлена зовнішність і сучасні технології

Южнокорейский производитель подготовил ряд обновлений для популярнейшего электрокроссовера Kona

Вперше електромобіль Hyundai Kona Electric зійшов з конвеєра у 2018 році. За два роки продано понад 120 тисяч одиниць вдалої моделі. А зараз виробник вирішив оновити електрокар, переробивши зовнішність кросовера слідом за модифікаціями моделі з ДВЗ, які нещодавно зазнали модернізації.

Варто відзначити, що для кросовера Кона Електрик 2021 підготовлено не тільки зовнішні зміни, а й обновки у внутрішньому оздобленні.

В екстер’єрі зміни торкнулися, в першу чергу, передньої частини кузова. З’явилися нові фари і світлодіодні ДГЗ. Порт для зарядки розташований спереду і тепер виглядає асиметрично. У нижній частині бампера красуються тонкі хромовані планки. У задній частині – інші ліхтарі і бампер.

До змін в салоні Hyundai Kona Electric 2021 можна віднести появу 10,25-дюймового екрану приладової панелі і такої ж діагоналі дисплея мультимедіа.

У рух електричний кросовер приводить силова установка, до складу якої входить електромотор, що видає 201 к.с., і акумулятор ємністю 64 кВтг. Повного заряду батареї вистачає для подолання 484 км шляху за циклом WLTP. Після підключення до зарядного пристрою на 50 кВт акумулятор кросовера можна зарядити з 10 до 80% за годину. Якщо використовувати 100-кіловатний зарядний пристрій, час зарядки скоротиться на 15 хвилин.

Hyundai Kona Electric 2021 року стандартно укомплектований комплексом безпеки Hyundai SmartSense, який охоплює систему запобігання фронтальному зіткненню з функцією виявлення пішоходів і велосипедистів, інтелектуальний круїз-контроль з функцією Stop & Go, систему контролю й утримання в смузі руху, попередження про обмеження швидкості та інші функції.

Продаж оновленого електрокросовера Hyundai Kona розпочнеться в 2021 році. Яким буде цінник новинки, поки що невідомо.

Читайте також:
Найпотужніший Hyundai Tucson 2021 показали на перших фото