X

Hyundai Ioniq 5 дебютував у позашляховій версії XRT (фото)

У сімействі електрокросовера Hyundai Ioniq 5 з’явилася нова версія. Вона адаптована до бездоріжжя та отримала приставку XRT у назві.

Відрізнити новинку від стандартної версії кросовера можна за наявностю захисного пластикового обвісу та бамперів з буксирувальними гаками, переглянутого спойлера на кормі та спеціальних 18-дюймових дисків, взутих у позашляхові шини. Кришки дзеркал заднього виду виконані із чорного пластику. Ще Ioniq 5 XRT запропоновано розширену палітру відтінків для кузова, включаючи нові Atlas White Matte, Celadon Gray Matte та Ecotronic Gray Matte.

У салоні зміни незначні. Тут встановлено нове кермо та оновлена ​​центральна консоль. На підлозі з’явилися нові всепогодні килимки, а на спинки сидінь нанесений логотип XRT. Для обробки використано екошкіру та міцні тканини.

Читайте також:
Hyundai підтвердив плани випуску спорткара N Vision 74

Hyundai Ioniq 5 XRT пропонується з двома електромоторами із сумарною віддачею 325 к.с. Запас ходу у 499 км забезпечує батарея на 84 кВтг. Кросовер оснащений портом NACS і його можна заряджати на станціях Tesla Supercharger без використання адаптера. Новинка надійде до дилерів восени цього року. Ціни оголосять ближче до старту продажу.