X

Хочемо в Україні: Honda показала бюджетний седан за 8500 доларів

Японская компания рассекретила обновки доступной модели

Друге покоління бюджетного седана Honda Amaze дебютувало в 2018 році. Зараз же, через три роки, настав час планового рестайлінгу, покликаного підвищити продаж. Цікаво, що рестайлінг вийшов вибірковим. Наприклад, базова версія дешевого седана Хонда залишилася недоторканою, а іншим модифікаціям пощастило більше.

Тепер Honda пропонує Amaze в трьох комплектація — S, E, VX. Дві останні отримали іншу решітку радіатора. Також топовому седану дісталися світлодіодні протитуманки та інша графіка задніх ліхтарів. На задньому бампері красується декоративна накладка.

Не обійшлося і без змін в салоні, але їх там ще менше. На передній панелі і дверних картах — сріблястий декор. Срібляста і окантовка екрана мультимедіа і блоку керування клімат-контролем. Сюди ж можна додати нову оббивку крісел і кожух механічної коробки передач. У списку стандартного обладнання значаться пара подушок безпеки і задній парктронік, в топовій версії до цього додалися круїз-контроль і камера заднього виду.

Із боку технічної частини нічого міняти не стали. Honda Amaze, як і раніше, пропонується з бензиновим 1,2-літровим атмосферним двигуном, що видає 90 к.с. Другий агрегат – 1,5-літровий турбований дизель потужністю 80 або 100 к.с. Покупці зможуть обирати між п’ятиступеневою механічною КПП і варіатором.

Honda Amaze — модель, призначена для індійського ринку. Тут цінник седана починається з 8500 доларів за базову версію. Топова ж оцінена в 11 100 доларів. Такий бюджетний автомобіль точно сподобався б покупцям в інших країнах — в Україні вже точно.

Читайте також:
Новий Honda CR-V показали в деталях на дорозі