X

Haval вивів на тести серійний кросовер X Dog (фото)

Официально новинку представят в 2022 году

Повнорозмірний кросовер Haval X Dog в ролі концепту був представлений на Шанхайському автосалоні у квітні цього року. Минуло доволі небагато часу, а компанія вже вивела на тести серійну версію моделі.

Фотошпигунам вдалося зняти новинку з усіх боків. Тестовий мул на вигляд практично ідентичний шоу-кару. Він зберіг характерні пропорції, квадратний кузов, масивну решітку радіатора, круглу передню оптику і квадратні колісні арки. Це не зміг приховати навіть щільний камуфляж. Серед відмінностей можна виділити традиційні дверні ручки (у прототипу вони були висувними).

Салон серійної версії залишився за кадром. За даними інсайдерів, в кабіні також не передбачається змін. В її оснащення увійде цифрова приладова панель, мультимедійна система з великим екраном, а також невеликі дисплеї на кермі, дверних картах і центральному тунелі.

Читайте також:
Haval представив флагманського Монстра

Відомо, що в основу великого кросовера ляже платформа L. E. M. O. N. У рух його приводитиме 2,0-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 169 або 211 к.с. Мотор працює в парі з автоматичною коробкою передач. Привод може бути як переднім, так і повним. Пізніше з’явиться гібридний варіант X Dog. Дебют серійної версії заплановано на середину 2022 року.