X

Haval представив флагманського Монстра

Новый кроссовер станет самой дорогой моделью марки

Навесні нинішнього року Haval показував концепт-кар XY, який зараз постав перед потенційними покупцями в іншому образі. Тепер це повноцінний кросовер під назвою Monster.

Автомобіль являє собою першу модель в новому для виробника стилі. Серед її особливостей — складноскладані фари, позбавлена рамки решітка радіатора і висувні дверні ручки. В основу новинки лягла платформа L. E. M. O. N. Її успішно використовують не тільки Хавал, але і Wеy. Габарити — 4780 х 1890 х 1675 мм — дозволяють новому кросоверу зайняти щабель вище H6.

Салон Монстра має максимально сучасний вигляд. Тут мінімум фізичних кнопок і максимум сучасної електроніки. У розпорядженні водія і пасажирів кілька екранів — система мультимедіа з 14,6-дюймовим дисплеєм і цифрова приладова панель діагоналлю 12,3 дюйма.

Крім того, у частині технологій автомобіль можна назвати флагманом. Для Haval Monster заявлені телематична система, що дає змогу пов’язувати автомобіль зі смартфоном і хмарними сервісами, адаптивний круїз-контроль і система автоматичного паркування. Як повідомляється, автопарковщик здатний запам’ятовувати останні 50 метрів шляху і відтворювати траєкторію в зворотному порядку.

Спочатку кросовер пропонуватимуть із двома бензиновими моторами на вибір — 1,5-літровим потужністю 184 к.с і 2,0-літровим, що видає 224 к. с. Обидва працюють у парі з семиступеневою роботизованою коробкою передач. Привід — передній.

Читайте також:
Кросовер Haval X Dog надійде в продаж навесні 2022 року

Вартість нового Haval Monster вже відома. У Китаї цінник кросовера коливається від 21 до 26 тисяч доларів, і це далеко не межа. Очікується, що гібридна версія буде коштувати ще дорожче.