X

Great Wall показав новий преміальний кросовер під брендом WEY

Полноценная премьера новой модели премиум-класса запланирована на 20 января 2021 года

Китайський концерн Great Wall Motor опублікував фото середньорозмірного кросовера преміального бренду WEY. Офіційна прем’єра новинки очікується 20 січня, а поки що є можливість оцінити екстер’єр першої моделі з “кавової” лінійки WEY.

Ієрогліфи, якими написано ім’я китайського кросовера на номерній табличці, на латиниці відображаються як Mocha. Хоча насправді автомобіль назвали Мокко — на честь кавового напою, так само названого ім’ям портового міста Моха в Ємені. На це натякає і напис на кавовій склянці дівчини, що стоїть поруч із кросовером.

В екстер’єрі WEY Mocha проглядається схожість з іншими моделями преміального бренду і марки Haval, що також належить Great Wall. Передню частину кросовера прикрашає величезна шестикутна решітка з вертикальними «штрихами» і хромованою окантовкою. Також Mocha дісталися бампери з чорними вставками і сріблястим декором, висувні дверні ручки, бічні дзеркала на ніжках, рейлінги і “акулячий плавник” на даху. На кормі – перетікають на багажні двері ліхтарі, назва марки і масивний спойлер.

Габаритна довжина кросовера WEY – 4875 мм, ширина – 1960 мм, висота 1690 мм. Розмір колісної бази – 2915 мм. Під капотом у Mocha встановлено 2,0-літровий бензиновий двигун із турбонаддувом потужністю 213 к.с. Агрегат працює в парі з автоматичною коробкою передач (кількість східців не уточнюється). Також у новинки з’явиться плагін-гібридна модифікація.

Читайте також:
Wey Tank 300 — новий позашляховик Great Wall на рамі