X

Фото і характеристики нового Chevrolet Captiva 2019

Небольшой и хорошо знакомый многим кроссовер Chevrolet Captiva серьезно обновился, но такой внешности никто не ожидал

У General Motors зважилися показати нову генерацію популярного сімейного кросовера Chevrolet Captiva. Це сталося досить несподівано, хоча, варто визнати, попереднє  покоління моделі давно просилося на спокій.

Презентація нового SUV відбулася без шуму і яскравих спалахів у рамках колумбійського автошоу. На те є свої причини: нова Chevrolet Captiva 2019 виявилася близнюком китайського Baojun 530, який є спільною розробкою GM і SAIC.

Від кросовера з Піднебесної новинку зовні відрізняє лише інша фальшрадіаторна решітка і, зрозуміло, шильдики Chevrolet. Інтер’єр не показали, але, можливо, Captiva і його отримає від Baojun 530 (фото нижче).

Габарити також не розкрили, але китайський кросовер сягає 4 655 мм в довжину, а його колісна база дорівнює 2750 мм. Немає підстав сумніватися в тому, що кросовер з хрестом на носі має ідентичні параметри. До речі, новинка отримає семимісну модифікацію.

Chevrolet Captiva оснастили бензиновим чотирициліндровим турбодвигуном на 1,5 л потужністю 147 к.с. (230 Нм), такий агрегат поєднується з 6-ступінчастою МКПП і варіатором. На відміну від моделі попередньої генерації, новинка, швидше за все, не отримає повнопривідну трансмісію навіть як опцію, тому покупцям доведеться миритися тільки з передніми ведучими колесами.

У списку обладнання – панорамний дах, мультимедійна система з тач-скрін, камера заднього виду, а також датчики парктроніку спереду і ззаду. Наразі невідомо, чи вийде новинка за межі американського ринку. Можливо, для європейського дебюту (якщо він відбудеться) в Chevrolet підготують інший автомобіль під ім’ям Captiva?

Читайте також:
Зустрічаємо повністю електричний Chevrolet Camaro