X

Ford має намір відродити ще один рамний позашляховик

Зовсім нещодавно американська компанія Ford офіційно представила відроджений позашляховик Bronco, який отримав одразу три версії — тридверну, п’ятидверну і компактний кросовер Ford Bronco Sport. Тепер же в Мережу потрапила інформація про те, що виробник має намір воскресити ще одну позашляхову модель.

За даними інсайдерів, в чиї руки потрапили внутрішні документи компанії з планами на найближчі кілька років, це середньорозмірний пікап Maverick. Його буде побудовано на тій самій платформі, що і молодшого Bronco Sport. Тобто модель зможе стати конкурентом таким автомобілям, як Fiat Strada і Volkswagen Tarok.

Однак, якщо уважно подивитися на прикладене фото, можна припустити, що Maverick вийде в іншому кузові. Адже на слайді маскувальною ковдрою укритий явно не пікап, а позашляховик з п’ятидверним кузовом. Тому повністю спиратися на інформацію інсайдерів не варто, адже є ймовірність, що виробник намагається пустити їх хибним шляхом, щоб зберегти інформацію про новинку в таємниці.

У будь-якому разі виробництво новинки мають намір запустити у 2021 році на потужностях заводу в Ермосільо (штат Мічиган, США), тому найближчим часом з’явиться і офіційна інформація від Ford.