X

Ford і Chevrolet варто напружитися: Ram обіцяє пікап, здатний здолати конкурентів

Электрический пикап бренда выйдет на рынок в ближайшие два года

Цього року Ram Trucks не втішила новинками відвідувачів автошоу в Детройті, але це не означає, що компанія нічого не готує. Зі слів генерального директора бренду Майка Коваля-молодшого, протягом наступних шести-вісім місяців Ram покаже «щось екстраординарне».

«Трансформаційний період в історії бренду» розпочнеться у листопаді цього року з презентації концепту Ram Revolution в ніч перед автосалоном у Лос-Анджелесі . Серійна версія повнорозмірного електричного пікапа має бути представлена у 2023 році. Як заявляється, новинка зможете скласти конкуренцію Ford F-150 Lightning та Chevrolet Silverado EV, як за потужністю, так і за буксирувальними характеристиками. Базовий очікуваний запас ходу пікапа Ram — близько 300-350 миль (480-560 км).

У 2023 році компанія виведе на ринок свій перший електромобіль — Ram ProMaster. Більше новин про важкі вантажівки голова Ram Trucks пообіцяв на майбутньому ярмарку у Техасі. Не виключено, що однією з новин стане прем’єра нового середньорозмірного пікапа, з яким компанія планує повернутися до цього сегменту ринку.

Також Коваль сказав, що планує представити концептуальний середньорозмірний пікап на виставці дилерів Ram, яка запланована на березень 2023 года у Лас-Вегасі. Це буде перший подібний захід з 2015 року.

Не виключено, що в США з’явиться кілька невеликих пікапів, які компанія пропонує на латиноамериканському ринку. Які саме Коваль не поточнив. Нагадаємо, що в січні 2021 року, під час вступу на посаду генерального директора компанії, він обіцяв, що з 2024 року Ram Trucks зможе запропонувати «повніший портфель електрифікованих рішень». Схоже, що реалізація обіцянок розпочалася.

Читайте також:
У пікапа Hennessey VelociRaptor з'явилася тривісна версія