X

Флагманський кросовер Chery представили офіційно (живі фото)

Chery официально презентовала свой новый флагманский кроссовер под люксовым брендом Exeed

На моторшоу в Гуанчжоу відбулася прем’єра, раніше анонсованого концепт-кара Exeed VX, який має стати новий флагманом модельної лінійки люксового бренду, що належить компанії Chery.

Незважаючи на концептуальний статус новинка практично готова до серійного виробництва. На шляху до серії паркетник очевидно позбудеться висувних дверних ручок і отримає скромніші колеса, але інші дизайнерські рішення мають зберегтися майже без змін.

Семимісний Exeed VX розтягнувся в довжину на 4970 мм, з яких 2900 мм займає колісна база. Інших габаритів, як і фото інтер’єру, китайський виробник поки що не розкрив.

Щодо лінійки двигунів, то нових даних немає. Відомо тільки про 197-сильний турбодвигун 1,6, в парі з яким запропонують 7-ступінчастий «робот» Getrag із двома зчепленнями. Про наявність повнопривідної версії також поки що нічого не відомо.

Читайте також:
Новий Chery Tiggo 7 2020: солідний дизайн і мотор на 200 сил

Продаж кросовера Exeed VX в КНР має стартувати наступного року, можливо, одразу після дебюту серійного варіанту моделі. За попередньою інформацією, Chery планує найближчим часом вивести бренд Exeed на інші ринки.