X

Ferrari вигнала на тести нову гібридну модель

Компания Ferrari постепенно возобновляет производство после коронавируса. И теперь на тестовый трек выехал новый суперкар

На трасі в Маранелло фотографи побачили новий потужний кабріолет від Ferrari в камуфляжі. Найімовірніше, йдеться про модифікацію гіперкара SF90 Stradale – SF90 Spider. Причому машина на трасі – також гібрид. Про це свідчать знаки на авто у вигляді жовтих трикутників з блискавками.

Читайте також:
Ferrari випустить дві нові моделі до кінця року незважаючи на коронавірус

Упізнати в автомобілі саме SF90 допомагають загальна форма передньої частини, C-подібні фари, великі повітрозабірники в задніх крилах і розташування вихлопних труб. А про те, що йдеться саме про кабріолет, свідчить відсутність антени-плавця на даху.

Патрубки вихлопу у прототипу розташовані так само – високо і по центру, як і у купе. Про те, що це відкрита версія гібрида також свідчить відсутність антени-правця на даху (на знімний верх його не поставиш). Плюс фари, загальна форма передньої частини і великі повітрозабірники в задніх крилах.

Читайте також:
Кросовер Ferrari отримає три V-подібних двигуни: нові подробиці про машину

Силова установка у кабріолета, найімовірніше, буде такою самою, як у купе. А це означає, що гібридна установка з V8 і подвійним турбонаддувом і трьома електродвигунами зможе видати 986 кінських сил. Від нуля до сотні Sf90 Stradale з такою установкою розганяється за 2,5 секунди.

Такі характеристики зроблять SF90 Spider найпотужнішим серійним кабріолетом у світі. Однак варто все ж очікувати зниження характеристик. Дата прем’єри цієї моделі поки що невідома, але до кінця року це навряд чи відбудеться, враховуючи проблеми через коронавірус.