X

Ще одна новинка Haval — стильний компактний кросовер

Компактный Haval First Love открывает новые грани развития китайского бренда

Преміальний підрозділ китайського концерну Great Wall готується представити новий компактний кросовер Haval First Love. Прем’єра новинки відбудеться в рамках мотор-шоу в Гуанчжоу, яке відкриє свої двері 28 листопада.

Китайський кросовер побудований на модульній платформі концерну Lemon і займе місце в лінійці виробника на щабель вище компактного Haval H2. Новинка досягає в довжину 4472 мм, в ширину – 1841 мм, у висоту – 1619 мм, а його колісна база становить 2700 мм. Зовнішність автомобіля повністю відповідає поточній мові дизайну бренду.

Кросовер Haval отримав характерну хромовану решітку радіатора, оригінальні передні фари і L-подібні задні ліхтарі, потужний бампер, рейлінги на даху, широкі колісні арки, накладки на пороги та яскраві кольорові акценти по всьому кузову. Салон виглядає сучасно. Усередині з’явилися цифрова приладова панель, мультимедійна система з функцією голосового управління і розпізнання осіб, проекційний дисплей, обертовий селектор перемикання коробки передач і величезний спектр систем допомоги водієві.

Читайте також:
Внешность нового кроссовера Haval больше не секрет

Під капотом новинки розмістився 1,5-літровий турбодвигун GW4G15K потужністю 150 к.с., який працює в парі з шестиступінчастою МКПП або роботизованою трансмісією. Також можлива поява гібридної та повністю електричної версій, оскільки платформа Lemon сумісна з такими агрегатами. Про дату виходу моделі на ринок, а також вартість, інформації поки що немає.