X

Дебютував оновлений Lincoln Navigator: він кине виклик Cadillac Escalade (фото)

Lincoln презентував у США оновлений флагманський позашляховик Navigator. Він став більш розкішним та технологічним.

Зміни у зовнішності складно не помітити. Позашляховик отримав решітку радіатора у стилі кросовера Nautilus з тонкою світлодіодною смугою, яка розтягнулася на всю ширину передньої частини, тонкі фари і більш округлий бампер з широким повітрозабірником. На кормі з’явилися нові багажні двері, які розділені на дві частини – нижня відкидається, утворюючи платформу, а верхні дві третини – піднімаються. Так погрузка буде зручнішою. Ліхтарі стали більш виразними.

Оновлений Navigator втратив велику кількість хрому в оздобленні кузова, отримав інтегровані рейлінги на даху та 22-дюймові колісні диски з особливим дизайном. Інтер’єр позашляховика не менш ефектний, ніж його зовнішній вигляд. В оснащення увійшов вигнутий 48-дюймовий екран, який розтягнувся на всю ширину передньої панелі. Є ще 11,1-дюймовий екран, розташований нижче. З нього здійснюється керування основними функціями.

Ще можна відзначити наявність нового двоспицевого кермового колеса, переробленої центральної консолі з дерев’яним оздобленням, а також ручки регулювання гучності у стилі кристала. Остання стане в нагоді для управління аудіосистеми Revel Ultima 3D з 28 динаміками. Передні сидіння авто з функцією вентиляції, масажу, підігріву та електроприводом. У стандартну комплектацію Navigator тепер включено останню версію фірмового автопілота BlueCruise. Вона дозволяє керувати автомобілем без допомоги рук.

Оновлений Lincoln Navigator поставляється з 3,5-літровим бітурбованим двигуном V6 потужністю 440 к.с. і 691 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з десятиступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу. У продаж новинка надійде навесні 2025 року, з різницею в кілька місяців з головними конкурентами – Cadillac Escalade та Infiniti QX80. Вартість позашляховика оголосять пізніше.

Читайте також:
Lincoln представив нову колекцію ароматів для Nautilus