X

Дебютував новий Cadillac Escalade: фото та характеристики

Преміальний позашляховик Cadillac Escalade пройшов планову модернізацію. Він оновився зовні, став сучаснішим і технологічнішим усередині.

Екстер’єр позашляховика виконаний у стилістиці Escalade IQ. Він отримав більшу решітку радіатора з новим наповненням та підсвічуванням, вузькі вертикальні фари та підкоригований бампер. Їздить він на 22-дюймових колесах, а як опція доступні 24-дюймові. На кормі зміни ледь помітні. Тут видно нові ліхтарі та патрубки вихлопної системи. Також переглянута палітра кольорів моделі. Вона включає три нові варіанти: Aegean Stone, Deep Sea Metallic та Latte Metallic.

Салон Cadillac Escalade став ще більш розкішним. У його оснащення включили 55-дюймовий екран, який розтягнувся на всю ширину передньої панелі і включає цифрову панель приладів, екран мультимедії та дисплей для переднього пасажира. Є окремий командний екран, який забезпечує легкий доступ до основних налаштувань автомобіля, нове кермо і важіль КПП, та 128-колірна система навколишнього освітлення.

Спецпакет Executive Second Row, який доступний за доплату, додає масажні сидіння з динаміками, встановленими у підголівниках, два слоти для бездротової зарядки гаджетів, окремі 12,6-дюймові дисплеї для задніх пасажирів і висувні столики-підноси. Запропоновано нові варіанти в обробці, а як акценти використовуються вставки з карбону. Завершують список оновлень безключові Android Auto та Apple CarPlay, аудіосистема з 19 динаміками та пакет Super Cruise.

Новий Escalade буде доступний лише з 6,2-літровим бензиновим двигуном V8 потужністю 420 к.с. та 624 Нм крутного моменту, який працює у парі з десятиступінчастою автоматичною коробкою передач. У версії Escalade-V цей двигун видає 682 к.с. та 885 Нм. Виробництво Cadillac Escalade 2025 розпочнеться наприкінці цього року, а ціни будуть оголошені ближче до запуску.

Читайте також:
Cadillac вивів на ринок суперника Tesla Model Y (фото)