X

Chery готує дешевий електромобіль для молоді — перші фото

Новинка, разработанная совместно с Shandong Qihe County, встанет на конвейер в сентябре

Зовсім скоро в модельній лінійці Chery з’явиться ще один електромобіль. Щоправда, його розробкою китайська компанія займалася лише частково. У проекті брали участь Shandong Qihe County, Chery Holding Group і Chery New Energy. Крім того, мініатюрний електрокар вийде на ринок під іншим шильдиком – Qilu Auto. Його раніше заснували партнери для випуску спільних “електричок”, і Costin EC1 – одна з них.

По суті, новинка — не що інше, як добре знайомий нам Chery eQ1. Але зі зміною дизайну відбулася надбавка в габаритах. Costin EC1 помітно підріс порівняно з “донорською” моделлю. Тепер його габарити досягають 3226 мм в довжину, 1676 мм в ширину і 1556 мм у висоту. Розмір колісної бази — 2150 мм.

У рух китайський електромобіль приводить єдиний електромотор потужністю 34 к.с. Якою буде батарея – не повідомляється. Раніше в Qilu Auto говорили, що одного заряду акумулятора достатньо для подолання 200 км шляху.

Наразі Costin EC1 перебуває на стадії сертифікації. Старт серійного виробництва електрокара заплановано на вересень 2021 року.

Читайте також:
Chery показала большой седан дешевле Логана

Ціна Costin EC1 поки що не розголошується, але споріднений електрокар Чері коштує близько $10 000.