X

Бюджетний кросовер Nissan за $8000 показали на офіційних фото

Новый Ниссан Магнит 2021 модельного года уже почти готов к продаже. По этому случаю компактный кроссовер показали на официальных фото

Бюджетний кросовер Nissan Magnite 2021 готується до своєї прем’єри, яка відбудеться 21 жовтня. Ми чекаємо на цю перспективну модель уже якийсь час. Тепер виробник показав новинку на офіційних фото.

На них зображений компактний кросовер Ніссан у легкому камуфляжі, який, утім, не заважає сприйняттю дизайну. Ми вже бачимо, що автомобіль практично повністю відповідає концепту, який показали раніше. Це великий плюс, адже нова модель Nissan на вигляд дуже ефектна.

Передня частина виділяється за рахунок дуже незвичайного і стильного оформлення завдяки великій фальшрадіаторній решітці і вузьким фарам із «хижим прищуром». Доповнюють ансамбль повітрозабірники і виштамповки незвичайної форми.

На кормі варто відзначити невеликий спойлер на дверцятах багажника і незвичайні ліхтарі, які практично повністю відповідають таким самим у концептуального Nissan Magnite. Здорово, що серійний автомобіль залишився майже без змін.

Очікується, що покупці зможуть обирати між атмосферним 1-літровим двигуном на 72 к.с. і його турбованою модифікацією потужністю 95 к.с. Будуть доступні МКПП, роботизована коробка і варіатор. Кросовер вийде компактним — менше 4 м у довжину.

Читайте також:
Renault Kiger — новий бюджетний кросовер за $7000 (фото)

Орієнтовна ціна Nissan Magnite 2021 становитиме $8000 за базову модифікацію. Передусім новинка з’явиться в Індії, але потім вирушить і на інші ринки.

136