X

Buick представила стильного конкурента BMW X4 (фото)

На автосалоні в китайському Ченду компанія Buick показала новий купеподібний кросовер Envista. Його позиціонують як більш доступну альтернативу BMW X4 та Mercedes-Benz GLC Coupe.

Автомобіль виконаний у новій мові дизайну марки Pure та відрізняється елегантним дизайном з плавними лініями та спортивними формами. Передня частина виглядає досить агресивно з широкою решіткою радіатора та забудованою світлодіодною оптикою. Сильно похиле вітрове скло переходить у похилий дах із вбудованим спойлером. Тонкі задні ліхтарі чудово поєднуються з бампером.

Для шанувальників більш спортивної зовнішності виробник пропонує пакет GS. Він додає решітку радіатора з чорною сіткою, глянцеві чорні корпуси дзеркал, чорні 18-дюймові легкосплавні диски та червоні гальмівні супорти. Оснащення салону новинки досить багате. Воно включає 10,25-дюймову цифрову панель приладів і мультимедійну систему з аналогічним екраном і бездротовим Apple CarPlay. Також є слот для бездротової зарядки смартфона та преміальна аудіосистема.

Читайте також:
Унікальний Buick Riviera майже без пробігу виставили на продаж

Під капотом Buick Envista встановлено 1,5-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 181 к.с. Він дозволяє кросоверу розганятися з місця до 100 км/год за 7,9 секунд. На ринок новинка вийде до кінця року. Спочатку вона пропонуватиметься у Китаї за ціною від 21 000 доларів, а потім з’явиться і в інших країнах.