X

Bentley представив 780-сильний Continental GT із електрифікованим V8 (фото)

Дебютувало четверте покоління купе Bentley Continental GT та кабріолету Continental GTC. Преміальна модель отримала модернізоване шасі та гібридну установку від Porsche Panamera Turbo.

Зовні модель залишилася впізнаваною. Відрізнити її від попередниці можна за новою решіткою радіатора, круглими фарами зі світлодіодною графікою і переробленому бамперу з іншим повітрозабірником. Задні ліхтарі стали більш витягнутими, а з боків прибрали «зябра». Ще запропоновані нові колісні диски з особливим дизайном й розширена палітра відтінків для кузова.

Інтер’єр перенесений із третього покоління Continental GT. Інженери Bentley тільки запропонували для нього більш просунуту мультимедійну систему, сумісну з оновленнями повітрям і бездротовими підключеннями, нові варіанти обробки і покращили звукоізоляцію. Автомобілі оснащені системами ADAS останньої версії, а сидіння отримали 20-позиційне регулювання.

У рух Bentley Continental GT/GTC наводить силова установка Ultra Performance Hybrid на основі 4,0-літрового бітурбованого двигуна V8 потужністю 600 к.с. Він доповнений одним електромотором, який інтегрований у восьмиступінчасту коробку передач та забезпечує ще 190 к.с. Сумарна віддача установки складає 782 к.с. і 1000 Нм крутного моменту.

Новий агрегат дозволяє Continental GT розганятися з місця до «сотні» за 3,2 секунди і розвивати швидкість до 335 км/год. Continental GTC досягає цього показника за 3,4 секунди та має максимальну швидкість 285 км/год. Акумуляторна батарея ємністю 25,9 кВтг забезпечує пробіг у суто електричному режимі до 81 км, а комбінований запас ходу становить 859 км.

Читайте також:
Bentley презентувала «сувенірні» Continental GT, Flying Spur та Bentayga (фото)

Постачання нових Bentley Continental GT і Continental GTC почнуться в третьому кварталі поточного року. Моделі будуть вироблятися на заводі компанії у Крю (Великобританія). Ціни на новинки оголосять пізніше.