X

Audi назвала дату дебюту оновленого A8

Помимо базовой версии модели ожидается и длиннобазная Horch

Представницький флагман німецької марки Audi A8 готується до планового оновлення. Тестові прототипи неодноразово потрапляли в об’єктиви фотошпигунів. На останніх знімках седан постав практично без камуфляжу. Компанія при цьому не поспішає ділитися подробицями про новинку. Вона тільки заявила, що офіційний дебют відбудеться 2 листопада цього року.

Відомо, що рестайлінгова модель отримала нову решітку радіатора з сітчастим наповненням, модернізовані фари і бампер зі зміненими бічними елементами. На кормі з’являться перероблені ліхтарі з іншими світлодіодними сегментами. Про задній бампер судити складно, оскільки він покритий маскувальною плівкою. В іншому седан повторить попередника.

Audi А8 збереже широку гаму моторів. При цьому акцент виробник зробить на гібридних агрегати. Крім базової версії очікується поява люксової модифікації моделі з приставкою Horch в назві, яка позиціонується як лімузин. Вона відрізняється подовженою колісною базою і більш багатим оснащенням салону. У компанії цей варіант називають конкурентом Mercedes-Maybach S-Class.

Читайте також:
Audi знову вивела на тести електричний Q6 E-Tron (фото)