X

Alfa Romeo готується представити суперпотужний суперкар

Новинка выйдет в 2023 году ограниченным тиражом

Alfa Romeo анонсувала новий суперкар, який стане наступником 8C Competizione та 4C. Промо-ролик новинки, названої на честь спортивних Alfa Romeo 6C 1927-1954 років, опубліковано на офіційній сторінці італійської марки у Instagram.

Про появу «дводверки» заявлялося ще у 2018 році, але через пандемію Covid-19 проєкт закрили. Пізніше його реанімували й тепер на нас чекає феєрична прем’єра нового 6C. Зі слів голови італійського бренду Жана-Філіппа Імпарато, дизайн купе розроблений у дусі Alfa Romeo Tipo 33 Stradale 1967 року. Зокрема, сучасна версія легендарного суперкара має такий самий елегантний обтічний профіль. Оптика новинці дісталася від Alfa Romeo 8C Competizione та 4C.

Як стало відомо, новий 6C буде доступний у бензиновій та повністю електричній версії. Тоді як спочатку планувалося, що автомобіль отримає гібридний силовий агрегат потужністю 700 к.с. Остаточне рішення ще не ухвалено.

За попередніми даними, бензинове купе укомплектують 2,9-літровим турбованим мотором V6 від Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Електрична версія розділить силовий агрегат з Maserati GranTurismo Folgore.

Читайте також:
Alfa Romeo представила цікавий 3-дверний автомобіль

Уже відомо, що новий Alfa Romeo 6C вийде лімітованою серією. Виробництво почнеться ще до кінця 2023 року.