X

Нові Opel Vivaro та Vivaro Crew Cab скоро в Україні: оголошено версії та ціни

Німецька компанія Opel підготувала для своїх українських поціновувачів дві дуже яскраві новинки – комерційні фургони Vivaro та Vivaro Crew Cab. Про це повідомляє пресслужба виробника.

Vivaro одразу привертає увагу – він ідеально поєднує уже відому практичність та новий привабливий дизайн, адже автомобіль вперше отримав облицювання передньої панелі Opel Vizor, що вже стало фірмовим для бренду.

Крім зовнішніх змін, новий Opel Vivaro став краще і всередині. Сучасна мультимедійна система з сенсорним 10-дюймовим дисплеєм забезпечує бездротове підключення Android Auto та Apple CarPlay, а також гарантує легкість та простоту керування додатковими функціями. Водночас повністю цифрова 10-дюймова панель приладів гарантує легке зчитування необхідної інформації – усе для зручності та комфорту під час роботи.
Бренд Opel завжди прагне запропонувати своїм клієнтам найкращі рішення. Саме тому, Vivaro буде пропонуватися українським покупцям у максимальних варіантах – потужний турбодизель, широкий перелік оснащення, два типи кузова.

Vivaro в Україні доступний з перевіреним часом дизельним двигуном 2.0 BlueHDi 145 у парі з 6-ступеневою механічною коробкою передач. Така комбінація гарантує високу надійність та помірний рівень споживання пального – лише 7,4-8,1 л на 100 км у змішаному циклі.

Крім того, автомобіль пропонує приємну комплектацію, що вже має все необхідне для комфортної та безпечної роботи: фронтальні подушки безпеки, системи ABS та ESP, пакет «погані дороги» та захист двигуна, круїз-контроль з обмежувачем швидкості та нагадуванням необхідності перерви «на каву», центральний замок, бортовий комп’ютер, кондиціонер, електропривод склопідіймачів в передніх дверцятах, камеру заднього огляду 180 та задні датчики паркування, розетки 12V в салоні та в багажному відділені, освітлення багажного відділення, захисну суцільнометалеву перегородку, сидіння водія з регулюванням за висотою та підлокітником, двомісне пасажирське сидіння з прихованою нішею під ним, галогенні фари та денні ходові вогні, датчики світла і дощу, зовнішні дзеркала заднього огляду з електроприводом та обігрівом тощо.

Новий Opel Vivaro буде доступний в Україні з двома різними типами кузовів на вибір – стандартний кузов L2 або збільшений кузов L3. Фургон L2 має довжину 4,98 метра, він пропонує корисний об’єм до 5,8 куб. м та може перевозити довгоміри до 3,6 метра. Збільшений фургон L3 має довжину 5,33 метра, він пропонує корисний об’єм до 6,6 куб. м та може перевозити довгоміри до 4 метрів. Вартість автомобіля становить зі стандартним кузовом L2 – від 1 289 400 гривень, а зі збільшеним кузовом L3 – від 1 334 200 гривень.

Вантажно-пасажирський фургон Vivaro Crew Cab – це справжній «майстер на всі руки». Адже він пропонує просторий 6-місний салон з комфортом на рівні пасажирського автомобіля: зручні сидіння для пасажирів, вікна другого ряду сидінь з можливістю відкривання, тонування скла бокових вікон. Крім того, Vivaro Crew Cab вирізняється розширеною комплектацією з акцентом на безпеку: в перелік оснащення автомобіля додано бокові подушки безпеки та бокові надувні шторки безпеки, що гарантують додатковий захист водія та передніх пасажирів при бокових ударах.

Новий Opel Vivaro Crew Cab пропонується в Україні зі збільшеним кузовом L3, завдяки чому демонструє також і чудові вантажні можливості. Так, корисний об’єм багажного відділення становить 4-5,5 куб. м (залежно від положення сидінь другого ряду), автомобіль може перевозити довгоміри до 2,37 метра. Вартість Opel Vivaro Crew Cab стартує від 1637400 гривень.