X

Новітній Рено Логан, дешевий електрокар і новаторська техніка від “Богдана” — головні новини

А также – самые надежные автомобили с пробегом и невероятный Toyota Land Cruiser

Renault оголосила ціни і комплектації  наступника Logan. Зміна покоління принесла моделі нову платформу — CMF-B, на якій побудований і донор – Dacia Logan 2021. Габаритні розміри моделі — 4396 х 1848 х 1501 мм. Розмір колісної бази — 2649 мм. Заявлений об’єм багажного відділення — 628 літрів, тоді як багажник попередника вміщував 510 л.

Найдешевший електромобіль виявився дуже затребуваним

Найкомпактніший електромобіль концерну General Motors під назвою Hongguang Mini EV викликав справжній фурор на ринку. Модель, головною перевагою якої є неймовірно низька ціна (близько $4300), змогла в квітні обійти у продажу Toyota Corolla.

Як журналістам показали новаторську техніку від “Богдана”

Рівно 13 років тому, 26 травня для керівників Мінпромполітики України та журналістів Луцький автозавод продемонстрував автобуси і тролейбус, випуск яких мав розпочатися в найближчі місяці.

Найнадійніші  уживані автомобілі

Автором рейтингу надійності уживаних авто є німецький автомобільний клуб ADAC. Їх список можна назвати максимально достовірним, оскільки в його основі — звіти “дорожніх рятувальників” організації.

Найкрутіший Toyota Land Cruiser готовий до всього

Південноафриканська компанія SVI Engineering, що спеціалізується на виробництві бронетехніки, випустила багатофункціональний восьмимісний бронеавтомобіль Max 3 Troopie із захистом кузова за стандартом BR6/BR7. Це означає, що він стійкий до куль калібру 7,62, вибухів ручних гранат і невеликих мін.