X

Нова Toyota Prius 2023 отримала два круті обвіси (фото)

Фирменные стайлинг-пакеты уже в продаже

Заводське тюнінг-ательє Toyota Motor — Modellista — підготувало два стайлінг-пакети для Prius п’ятого покоління: Neo Advance Style та Elegant Ice Style. Перший включає оригінальні колісні диски зі складним малюнком та хитромудрі геометричні накладки на бампери й дверні пороги. Також до комплекту входять сині світлодіодні обрамлення повітрозабірників та додаткові світлодіодні ходові вогні у бампері.

Пакет Elegant Ice Style більш стриманий. До нього входять накладки на бампери та пороги, але без додаткових світлодіодних вогнів. Колісні диски та канти к бамперах покриті хромом.

На початку 2023 року в Японії розпочнуться продажі Toyota Prius нової, шостої генерації. Онлайн-презентація гібрида у повністю новому кузові відбулася 16 листопада. Компанія показала дві версії моделі — «паралельний» гібрид Prius HEV та плагін-гібрид Prius PHEV. Перший доступний з двома силовими установками: 2ZR-FXE на базі бензинового двигуна об’ємом 1,8 літра та M20A-FXS на базі 2,0-літрового. Віддача агрегату — 140 та 193 к.с. відповідно.

Prius PHEV укомплектований 223-сильною силовою установкою на базі 2,0-літрового двигуна. З місця до 100 км/год плагін-гібрид пришвидшується за 6,7 секунди. Літій-іонна батарея ємністю 13,6 кВт•год забезпечує електричний пробіг до 60 км. Нинішнє покоління Prius PHEV здатне проїхати на електротязі вдвічі менше.

Читайте також:
Toyota створила ще одну марку автомобілів