X

Нова Toyota 4Runner: все, що відомо про позашляховик шостого покоління

Рамний позашляховик Toyota 4Runner готується до зміни покоління. Його актуальна версія вийшла на ринок 15 років тому, тому компанія пообіцяла кардинально змінити модель.

Новинка залишиться спорідненою з Toyota Tacoma. Вона розділить з ним платформу і буде витримана у тій самій стилістиці. Позашляховик стане брутальнішим на вигляд. Він отримає масивну решітку радіатора, атлетичний капот, бампер із захисною пластиною, вузькі світлодіодні фари та вертикальні ліхтарі. Він буде доступний у комплектаціях SR, TRD Sport, Limited та TRD Pro.

Салон також має кардинально змінитись. Позашляховику обіцяють сучасну цифрову панель приладів і мультимедійну систему з великим сенсорним екраном і доступом до Apple CarPlay, Android Auto, а також бездротову зарядку для смартфона.

Читайте також:
Toyota оштрафована на 60 мільйонів доларів за шахрайство з покупцями

Моторну лінійку Toyota 4Runner також запозичить у Tacoma. Тобто 4,0-літровий двигун V6 на 270 к.с. замінять на чотирициліндровий турбодвигун з віддачею 228 або 278 к.с. Також позашляховик може отримати гібридну трансмісію i-Force Max від Tacoma на основі чотирициліндрового двигуна із двома електромоторами. Сумарна віддача – 316 к.с. У продаж новий позашляховик надійде 2025 модельного року.