X

Нова Skoda Superb отримає заряджену версію для конкуренції з Toyota Camry

Сімейство нової Skoda Superb поповниться високопродуктивною версією із приставкою RS у назві. І вона конкуруватиме з преміальними брендами, такими як Audi, Mercedes та Toyota. Наприклад, Camry.

Про створення цієї версії заявив генеральний директор Skoda Клаус Зеллмер в інтерв’ю Auto Express. За його словами, Superb RS буде більш орієнтованою на ефективність, а не на продуктивність. Адже моделі марки в новому поколінні націлені на екологічність, що не дозволить зробити мотори дуже потужними.

Візуально новинку обіцяють зробити спортивнішою. Маючи цю інформацію, видання Carscoops показало свою версію майбутньої моделі. Рендер вийшов досить реалістичним. Superb має агресивний передній бампер з великим повітрозабірником і темний декор, яким замінили вставки з хрому.

Читайте також:
Skoda оновила електричний кросовер Enyaq (фото)

Про силову установку, яку може отримати «заряджена» Skoda Superb, поки що інформації немає. Ймовірно, це буде гібридна трансмісія, оскільки марка орієнтована на екологічність. Інсайдери припускають, що це буде установка на 268 к.с. від Volkswagen Passat, із яким чеський флагман є технічним родичем.