X

Nissan X-Trail отримав версію для бездоріжжя (фото)

Кросовер Nissan X-Trail, що на американському ринку продається під назвою Rogue, оновився. До того ж, у його сімействі з’явилася нова версія, яка призначена для любителів активного відпочинку.

Новинка отримала приставку Creek у назві, а на місці з нею і ряд особливостей. Від стандартної версії вона відрізняється затемненою решіткою радіатора, червоними акцентами на кузові, масивним багажником на даху та 17-дюймовими чорними колісними дисками, взутими у всюдихідні шини Falken Wild Peak 235/65 R17. Автомобіль буде доступний у відтінках Everest White, Super Black, Boulder Gray та Baja Storm.

Салон кросовера виглядає не менш ефектно. Він оздоблений чорною шкірою з водовідштовхувальним просоченням і червоною прострочкою. Список обладнання Rogue поповнився функцією «прозорого капота», підігрівом сидінь, 12-вольтовою розеткою у вантажному відсіку та система кругового огляду. Опціональною є ще система ProPILOT Assist 2.1.

Читайте також:
Nissan показав оновлений кросовер за $22 000 (фото)

Оновлений X-Trail/Rouge використовує 1,5-літровий турбований бензиновий двигун потужністю 201 к.с. і 305 крутного моменту. Мотор працює у парі з варіатором та системою повного приводу. Останній йде із системою Hill Descent Control для плавної їзди на спусках. Ще Nissan додав режим Off-Road View. Вартість Rock Creek стартує від 35 тисяч доларів.