X

Nissan розсекретив новий Patrol та назвав його дату дебюту (фото)

Nissan готує нове покоління рамного позашляховика Patrol, котрий на деяких ринках відомий як Armada. Модель офіційно презентують 3 вересня, а поки марка проводить тизерну кампанію, в рамках якої засвітила передню частину новинки і розкрила її характеристики.

Судячи зі знімків, новий Patrol отримає повністю перероблену передню частину з широкою радіаторною решіткою з сотовим наповненням (у Armada малюнок решітки більш виразний), іншими фарами і підсвіченим логотипом марки. Позашляховику обіцяно нові задні ліхтарі з вертикальними блоками, з’єднаними світлодіодною смугою та 22-дюймові багатоспицеві легкосплавні колісні диски.

Як і його попередник, новий Nissan Patrol розділить раму з преміальним Infiniti QX80. І цим пояснюються подібні габарити моделей. У моторній гамі позашляховика також відбудуться зміни. Його V8 поточного покоління замінять більш ефективний 3,5-літровий V6 з двома турбінами. Незважаючи на меншу кількість циліндрів, Nissan пообіцяв, що двигун «затьмарить» свого попередника з точки зору продуктивності, прискорення та подачі потужності.

Читайте також:
Nissan X-Trail отримав версію для бездоріжжя (фото)

Нагадаємо, в Infiniti такий двигун видає 450 к.с. і 699 Нм крутного моменту. Мотор буде працювати в парі з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу. Офіційний дебют як Patrol, так і Armada відбудеться 3 вересня.