X

Nissan Qashqai скинули з 65-метрової висоти та встановили рекорд Гіннесса (відео)

Кросовер Nissan Qashqai встановив рекорд і потрапив до Книги Гіннесса. І приводом для цього стали зовсім не його відмінні характеристики чи особливості дизайну.

Підрозділ Nissan France спільно з агентством FUSE, Nissan United та ще кількома командами техніків BBC провели видовищний трюк. Вони підняли Qashqai на висоту 65 метрів, а потім скинули вниз. Це «вільне падіння» записали на відео, тому що трюк є частиною рекламної кампанії новинки. Офіційний представник Книги рекордів Гіннесса зафіксував новий і поки що єдиний у своєму роді рекорд.

Для того, щоб реалізувати задумане, кросовер помістили у спеціальну клітку та підняли за допомогою крана вгору, закріпивши під кутом 45 градусів. Також до нього приєднали вісім фіксуючих ременів. У салоні Qashqai при цьому знаходився професійний гонщик і каскадер Лоран Ласко.

Читайте також:
В Україні стартували продажі нового Nissan Qashqai

Падіння вийшло дуже ефектним. Машина максимально наблизилася до землі, змусивши очевидців затамувати подих. Відразу опускати її не стали, а дали трохи «побовтатись в повітрі». Варто зазначити, що у компанії дуже креативно підійшли до реклами нового Qashqai. Раніше він уже катався на скейтборді та грав у пейнтбол.

https://www.youtube.com/watch?v=LWLFhek1c0o" layout="responsive" width="1000" height="563">