X

Nissan презентував позашляховий пікап, який трансформується у кемпер (фото)

До виставки SEMA, що відчинить свої двері 5 листопада, компанія Nissan підготувала цікаву модель на базі Frontier. Це позашляховий пікап під назвою Project Trailgater.

Новинка розроблена спільно з фірмами Music City Trucks та оснащена безліччю аксесуарів Nismo Off-Road. Автомобіль отримав ліфт-комплект, перероблену підвіску, нові амортизатори та пружини. Ще на пікап встановили вихлопну систему cat-back, багажник на даху, додаткові блоки фар, а також 17-дюймові колісні диски, взуті у шини Yokohama Geolandar M/T. Дорожній просвіт збільшений і кузов доповнений яскравими наклейками.

Вантажний відсік Project Trailgater має унікальну систему для подорожей. Вона включає два 43-дюймових телевізори, звукову панель, систему ящиків для зберігання Deked, в них ще розміщуються пропановий гриль і холодильник Dometic. Є складна сонячна панель на 180 Вт, кухонна станція з раковиною, безліч різного електроустаткування, холодильник та Starlink.

У компанії не розкрили характеристики цієї новинки. Нагадаємо, що стандартний Frontier оснащений 3,8-літровим двигуном V6 потужністю 310 к.с. і 381 Нм крутного моменту, який працює в парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу. Крім Project Trailgater на виставці SEMA покажуть ще чотири інші концепти.

Читайте також:
Nissan презентував нове покоління кросовера Murano (фото)