X

Nissan презентував оновлений Note Aura Nismo

Японська компанія Nissan офіційно представила оновлену “заряджену” версію хетчбека Note Aura, підготовлену підрозділом Nismo. Про це повідомляє пресслужба виробника.

На початку цього року компанія провела оновлення свого популярного преміального хетчбека Note Aura, а тепер настав час для стильного спортивного варіанта Note Aura Nismo. Новинка отримала оновлену систему повного приводу 4WD, агресивний аеродинамічний обвіс та розширений функціонал.

Note Aura Nismo оснащується виключно електрифікованим силовим агрегатом Nissan e-Power. Оновлена ​​версія доступна у двох варіантах – моно- та повнопривідному. У порівнянні зі звичайним хетчбеком Note Aura 4WD, задній мотор версії Nismo додав у потужності 10 кВт/13,6 к.с і має на 50 Нм більший момент, що крутить. Крім того, у процесі модернізації було вдосконалено системи приводу як передніх, так і задніх коліс. Це дозволить збільшити швидкість проходження поворотів і в цілях покращить керованість моделі. Крім того, повнопривідна версія отримала нові полегшені 17-дюймові алюмінієві диски. Їх особливий дизайн ретельно опрацьований з погляду аеродинаміки, щоб знизити завихрення під час руху.

Нагадаємо, що до складу гібридної системи e-Power у моделі Note Aura входить 1,2-літровий бензиновий ДВС потужністю 60 кВт/82 к.с., який працює у парі з електромотором потужністю 100 кВт/136 к.с. У повнопривідній версії до них додається ще один двигун із віддачею 50 кВт/68 к.с.

Зовні версія Note Aura Nismo виділяється власним агресивним обважуванням, іншим облицюванням радіатора та бамперами, а також задній бампер зі спліттером та дифузором. Капот прикрашає чорна аплікація матова. Ексклюзивний сірий колір кузова Nismo Stealth Gray (на фото) вдало поєднується з чорними та червоними глянсовими елементами. Аналогічна гамма кольорів використана і для обробки інтер’єру. Покупці зможуть вибирати з 7 кольорів кузова, включаючи 2 двоколірні варіанти.

Крім того, Note Aura Nismo отримав оновлені налаштування крісла водія, а за опцію можна замовити “ковші” Recaro. Ще однією приємною опцією новинки стане аудіосистема Bose Personal Plus.

Автомобіль вже доступний для замовлення у японських дилерів марки за ціною від 3072300 єн ($19636) за моноприводний варіант і від 3473800 єн ($22202) – за Note Aura Nismo 4WD.