X

Nissan представив кросовер за $7000, який з’явиться на 64 світових ринках (фото)

Рестайлінговий Nissan Magnite, презентація якого відбулася в Індії, готовий підкорювати нові ринки. У компанії кажуть, що крім існуючих модель хочуть вивести на 47 нових, таким чином кросовер буде доступний на 64 світових ринках.

Компактний кросовер зберіг атлетичний кузов, але отримав ширшу решітку радіатора з новим наповненням, перероблені передній і задній бампери, і оптику з іншою графікою. Також запропоновано нові варіанти колісних дисків, а дорожній просвіт тепер становить 205 мм. Ще моделі доступна розширена палітра кольорів для кузова.

Салон Magnite також торкнулися зміни. Тут з’явилася оновлена ​​цифрова панель приладів, а також аудіосистема Arkamys, відеореєстратор, фонове підсвічування та іонізатор повітря. А топові версії оснащені системою клімат-контролю, круїз-контролем, слотом для бездротової зарядки смартфона та камерами кругового огляду. Доступна оббивка у стилі Brownish Orange. Є шість подушок безпеки, але не пропонують системи ADAS.

Nissan Magnite побудований на платформі CMF-A+ і доступний з 1,0-літровим трициліндровим двигуном потужністю 71 і 99 к.с., другий з яких турбований. Обидва мотори працюють у парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Також можливий варіант із автоматичною коробкою передач EZ-Shift та варіатором X-Tronic CVT. Привід – передній. У продаж кросовер, який у компанії позиціонують як конкурента Hyundai Venue, Skoda Kylaq, Renault Kiger та Kia Sonet, вийде найближчим часом за ціною від 7100 доларів.

Читайте також:
Nissan показав бюджетну альтернативу Navara (фото)