X

Nissan показав тизери нових моделей

Японська компанія Nissan планує розширити асортимент продукції, а також представити найближчим часом нові версії популярних моделей. Про це було оголошено на презентації фінансової діяльності компанії.

Ключовими прем’єрами Nissan стануть Infiniti QX80, нове покоління кросовера Nissan Kicks, оновлені Note Aura, Note Aura Nismo та Ariya Nismo. Готуються до дебюту чергові генерації моделей Patrol, Armada та Murano та новий субкомпактний кросовер.

Infiniti QX80

У компанії поки що зберігають інтригу про новинку. Імовірно, на тизері під виглядом таємничого кросовера ховається електрична версія кросовера Nissan Juke, який має дебютувати в найближчі 2-3 роки. Очікується, що ця модель буде продаватися в Європі разом із нинішнім Juke, який нещодавно оновили.

Генеральний директор Nissan Макото Учіда розповів про майбутніх прем’єрів у різних регіонах, які допоможуть компанії впоратися з фінансовими труднощами. Важливими новинками у США стануть нові Armada та Murano, а також Infiniti QX80.

Nissan Ariya Nismo

Електрифіковані версії e-Power позашляховиків Juke, Qashqai та X-Trail мають вирішальне значення для європейського ринку, в той час, як новий Patrol незабаром з’явиться на Близькому Сході. На “домашньому” ринку компанія зосередиться на хетчбеку Note, мінівен Serena, а також кей-карах Sakura та Dayz.

https://youtu.be/1wci9uFge8U" layout="responsive" width="1000" height="563">