X

Nissan показав оновлений пікап Frontier

Японська компанія провела планову модернізацію популярного середньорозмірного пікапа Frontier. Новинка отримала свіжий дизайн, розширений список опцій, а також стала більш практичною.

Нинішнє покоління моделі Frontier дебютувало навесні 2021 року, тому в процесі модернізації автомобіль зазнав легкого рестайлінгу. Дизайнери попрацювали над передньою частиною кузова, замінивши облицювання радіатора та бампер, а на версіях PRO-X/PRO-4X з’явилося нове оформлення задніх дверей. Також для моделі підготували нові 17-дюймові диски та додали у палітру яскравий відтінок Afterburn Orange.

Починаючи з комплектації SV пікап отримав крісло водія з шістьма регулюваннями, 12,3-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи з бездротовим підключенням Android Auto і Apple CarPlay, а також стандартні 17-дюймові диски.

На версіях PRO-X/PRO-4X та SL встановлюються сидіння з 4 регулюваннями, а для SL також доступні бездротова зарядка для смартфона та камера кругового огляду на 360 градусів. У список стандартного оснащення всіх версій пікапа відтепер входить регульована по довжині рульова колонка, заднє скло, а також широкий набір систем ADAS, що включає системи контролю за рядністю, сліпими зонами, перехресної перешкоди ззаду, автоматичного перемикання далекого світла та інтелектуального круїз-контролю.

Однією з важливих змін стало подовження вантажної платформи у довгообазної версії Crew Cab до 1,83 м, а також збільшення маси причепа, що буксирується, до 3243 кг (+227 кг).

Технічна “начинка” не змінилася. Пікап пропонується з добре знайомим надійним 3,8-літровим V6, який має у своєму арсеналі 314 “конячок” і 381 Нм моменту, що крутить, які відправляються до задніх або всіх ведучих коліс через 9-ступеневий “автомат”.

Ціни та докладні комплектації стануть відомими ближче до початку продажів, які заплановані на кінець літа.