X

Nissan Murano повністю розсекретили до прем’єри (фото)

Nissan має намір презентувати на автошоу у Лос-Анджелесі у листопаді цього року четверте покоління Murano. Але втримати новинку у секреті компанії не вдалося. У мережі опублікували фото брошури із зображенням кросовера.

На фото розсекретили як екстер’єр, так і інтер’єр моделі. Судячи з них, кросовер кардинально змінився зовні і отримав стрімкіший силует з аркоподібним дахом. У нього широка решітка радіатора, візуально об’єднана зі світлодіодними фарами, атлетичний капот та сильно похиле вітрове скло. Задні ліхтарі виконані у формі єдиного блоку і є невеликий спойлер на даху.

Салон також повністю переробили, він виглядає свіжо та сучасно. У оснащення включили великий екран мультимедії, цифрову панель приладів з новою графікою і двоспицеве ​​рульове колесо. Важіль коробки передач замінили кнопками. Передні сидіння, розділені високою консоллю, тепер оснащені функцією масажу. Також розширено перелік систем допомоги водієві.

Читайте також:
Nissan представив кросовер за $7000, який з'явиться на 64 світових ринках (фото)

Офіційної інформації про силову установку немає. Інсайдери стверджують, що актуальний 3,5-літровий V6 потужністю 260 к.с. і 325 Нм крутного моменту, замінять на 2,0-літровий чотирициліндровий мотор з віддачею 268 к.с. та 387 Нм, який працює у парі з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Такий турбодвигун використовується в Infiniti QX60.