X

Nissan анонсував будинок на колесах Caravan MyRoom

Через рік після дебюту лімітованої версії Nissan Caravan MyRoom “Launch Edition” компанія анонсувала появу моделі у виробничій програмі.

Шосте покоління мінівена Nissan Caravan поповниться новою цікавою версією для любителів кемперів під назвою MyRoom. Ця модель вперше з’явилася восени минулого року як лімітована серія для оцінки купівельного попиту. Хороші відгуки публіки сприяли появі моделі в асортименті компанії цього літа.

MyRoom створена на довгобазній версії зі стандартним дахом та досягає в довжину 5080 мм. Зовні він виглядає як стандартний мінівен, з незабарвленими бамперами, чорними дзеркалами та ручками дверей. Покупці зможуть вибирати з кількох кольорів, включаючи ексклюзивний для версії варіант Sand Beige із білим контрастним дахом. Також автомобіль прикрасили наліпкою My Room – Into the Nature.

Інтер’єр набагато особливіший, ніж екстер’єр, тому що задня частина кабіни більше схожа на розкішний готель. Все оброблено деревом, а модульні меблі дозволяють створити вітальню, спальню або їдальню там, де раніше був простий вантажний відсік.

Вікна закриті жалюзі зі шторами для додаткової конфіденційності. Другий ряд сидінь можна перевернути, перетворивши на зручний диван, який чудово поєднується з розсувним та знімним столом. Що стосується спальної зони, Nissan пропонує два варіанти – двосекційне складне ліжко або простіше піднімне ліжко – вкрите тканиною з малюнком «ялинка».

Джерелом енергії для кемпера є портативні акумулятори, перероблені з Nissan Leaf. Вони забезпечують достатньо енергії для живлення електронних пристроїв через розетку змінного струму 100, навіть коли фургон відключений від мережі.

Кемпер доступний із двома варіантами двигунів. Атмосферний 2,0-літровий бензиновий двигун потужністю 96 кВт/130 к.с. та крутним моментом 178 Нм або 2,5-літровий дизельний двигун від Mitsubishi потужністю 97 кВт/132 к.с. та крутним моментом 370 Нм. Обидва мотори працюють у парі з 7-ступеневою автоматичною коробкою передач. Бензинова версія доступна виключно із заднім приводом, але дизельна версія може бути у виконанні 4WD.

Залежно від комплектації та конфігурації ціна на Nissan Caravan MyRoom на домашньому ринку – від 5,5 млн єн ($37633) до 6,85 млн єн ($46766). Пропонувати новинку за межами Японії поки що не планується.