X

Незвичайний 18-річний пікап Chevrolet майже без пробігу виставили на продаж (фото)

У США знайдено чергову «капсулу часу». Мова про пікап-кабріолет Chevrolet SSR 2006 року випуску, який усі ці роки простояв у гаражі і не експлуатувався.

Цей Chevrolet зберігали в сухому опалювальному гаражі і регулярно проводили ТО, тому він виглядає як новий. На його одометрі зафіксовано пробіг всього 116 миль (близько 187 км). Тобто на дороги автомобіль виїжджав лише кілька разів. Цим і обумовлюється відсутність будь-яких слідів зношування на кузові або в салоні SSR. Силова установка також працює без нарікань.

Це один з останніх колись побудованих екземплярів SSR. Він виконаний у ретро стилі з круглими фарами та задніми ліхтарями, оригінальною решіткою радіатора з великим шильдиком, розширеними колісними арками та довгим похилим капотом. Хромовані колісні диски відмінно поєднуються із сталевим кольором кузова.

Читайте також:
У Києві в ДТП розбили спорткар Chevrolet Corvette (відео)

Під капотом автомобіля встановлений 6,0-літровий двигун LS2 V8 потужністю 400 к.с. Мотор працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Враховуючи ідеальний стан та мінімальний пробіг, продавець має намір виручити за Chevrolet SSR 61 000 доларів.