X

Кілька тисяч нових BMW кинули просто неба – їх знищують сіль і погода

В их числе спорткары M4 и M6, гибрид i8 и эксклюзивная Alpina B6

Автопарк із 3000 нових автомобілів BMW і Mini простояв у канадському Ванкувері більше шести років, оскільки виявився непотрібним ні виробнику, ні місцевій владі. Автомобілі, які постраждали від солі і вологи після прибуття в лютому 2015 року в порт Галіфакса, згодом стали жертвами снігової бурі.

Наразі машини БМВ і міні перебувають у такому жалюгідному стані, що не зможуть бути відновлені. Подивитися на їхній нинішній стан стало можливим завдяки інформації на сторінці в Instagram supercars.fails, де опубліковано відео з тепер уже звалища автомобілів BMW.

Заметіль, що пронеслася шість років тому над територією Канади, завдала автомобілям значної шкоди. Кермові рейки, стартери і електричні ланцюги машин просто вийшли з ладу. Хоча, якби в 2015 році влада віддала наказ евакуювати тритисячний автопарк, то BMW M4, на час момент абсолютно новий BMW M6, BMW i8, досить рідкісну Alpina B6 і багато інших екземплярів, що наразі гниють, можливо, вдалося б врятувати.

Відмовилися від машин і виробники. Баварська марка вважала за краще замінити їх новими, оскільки визнала витрати на ремонт і відновлення економічно невиправданими.

Читайте також:
Автозвалище на мільйон: занедбані суперкари і Роллс-Ройси (відео)