X

На тестах засвітився оновлений Lincoln Navigator (фото)

Lincoln готує оновлення популярного позашляховика Navigator, четверте покоління якого вийшло на ринок у 2017 році.  Модель зроблять ефектніше зовні та сучасніше всередині.

Прототипи позашляховика вже виїхали на тести, де й потрапили до об’єктивів фотошпигунів. Судячи зі знімків, у автомобіля нова оптика, яка стала тоншою і нагадує ту, що використовується у меншого Nautilus. У фар світлодіодні ДХО об’єднані між собою чорною плашкою, що проходить через решітку радіатора. Ше інакше виглядає повітрозабірник у передньому бампері.

Інсайдери стверджують, що в обробці Navigator більше не використовуються хромовані деталі. Замінили їх на глянцеві із чорного пластику, що зробить модель більш мускулистою на вигляд. Заглянути до салону цього прототипу шпигунам не вдалося. Очікується, що він може прийняти дизайн, аналогічний Nautilus. Тобто він отримає в оснащення вузький 48-дюймовий дисплей та окремий екран мультимедії, розташований ближче до водія.

Читайте також:
На аукціон виставили кастомний пікап Lincoln (фото)

Актуальний Lincoln Navigator поставляється з 3,5-літровим бітурбованим двигуном V6 на 440 к.с. та 691 Нм. Ймовірно, його буде перенесено в оновлену модель. Її дебют відбудеться у четвертому кварталі цього року.