X

На ринок Європи виходить електромобіль за 23 тисячі євро (фото)

Китайська компанія Dongfeng розширює модельний ряд на ринку Європи. Вона запускає у продаж новий електромобіль під назвою Nammi Box, який становитиме конкуренцію Citroen ë-C3.

Nammi Box виглядає стильно та сучасно. У нього кузов з плавними лініями обтічними, оригінальною світлодіодною оптикою, виразним переднім бампером з широким повітрозабірником і вбудованими дверними ручками. У моделі двоколірне забарвлення кузова, безрамкові вікна та накладки на бічні двері.

Салон моделі виглядає не менш ефектно. У його оснащення увійшла цифрова панель приладів, великий екран мультимедійної системи, розташований в центрі передньої панелі, рульове колесо в двоколірному шкіряному оплеті і «паряча» центральна консоль з великою кількістю місць для зберігання речей. Є слот для бездротової зарядки смартфона.

Читайте також:
BMW вийшла в лідери ринку електрокарів у Європі

Побудований Nammi Box на платформі S3 та оснащений одним електромотором потужністю 94 к.с. Запас ходу 311 км забезпечує батарея на 42,3 кВтг. Пізніше запропонують модель із батареєю на 31,5 кВтг. Першим ринком, де запропонують електрокар, стане Швейцарія. Вартість новинки стартує від 23 тисяч євро.