X

На ринок вийшов оновлений мінівен Hyundai Custo (фото)

Мінівен Hyundai Custo, що дебютував у 2020 році, піддали плановому оновленню. Модель стала стильнішою та технологічнішою.

Візуально відрізнити рестайлінговий Custo від попередника можна за новою решіткою радіатора у формі перевернутої трапеції з наповненням у стилі пэчворк, фарам з іншою графікою ті прихованим ДХО та бамперу з широким повітрозабірником. Капот виглядає дуже атлетично з вираженими выштамповками. Динаміки моделі додають стильні виштампування на бічних дверях.

Оснащення мінівену також оновили. У нього включили нову мультимедійну систему з 10,4-дюймовим екраном, цифрова панель приладів, мультируль, круїз-контроль з кнопковим управлінням і сидіння з електрорегулюванням. Список систем допомоги водієві доповнено системою утримання смуги руху та допомоги під час зіткнення.

Читайте також:
Hyundai оприлюднив ціни та комплектації оновленого Santa Cruz

Hyundai Custo запропонують із двома двигунами з турбонаддувом на 1,5 та 2,0 літра. Перший видає 170 к.с. потужності, а другий – 236 к.с. Обидва мотори працюють у парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Витрата палива 7,7 літри на 100 км. Вартість новинки починається від 24 тисяч доларів. Вона вже надійшла у продаж на ринку Китаю.