X

На продаж виставили класичний Ford Bronco з мотором Coyote V8 (фото)

Новий Bronco — це хіт практично в усіх сенсах. Однак у нього немає версії з потужним V8. Саме тому попитом продовжують мати класичні позашляховики. Один із варіантів виставили на аукціон Bring a Trailer.

Bronco Ranger XLT 1979 року випуску перебуває в ідеальному стані. А все тому, що він був повністю відреставрований в 2020 році. Його кузов пофарбований у відтінок Dark Jade Metallic, який прекрасно поєднується з чорним знімним дахом і аналогічного кольору 15-дюймовими колесами, взутими в шини BFGoodrich Mud-Terrain T/A. На кормі на відкидному тримачі закріплена відповідна запаска.

У салоні встановлені ковшоподібні сидіння, а ось другому ряду – невеликий диванчик. Оздоблення кабіни виконане зеленим вінілом зі вставками з фактурної тканини, яку доповнює обробка під дерево. На одометрі зафіксовано пробіг в 3200 миль (12 070 км). Саме стільки встиг накатати позашляховик після реставрації. Справжній пробіг невідомий.

Однак найважливіше розміщується під капотом автомобіля. Йдеться про 5,0-літровий двигун Coyote V8 потужність 460 к. с., що пов’язаний з шестиступеневою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу. Їх доповнюють амортизатори Fox і дискові гальма Wilwood.

За словами продавця, під час підготовки до продажу в позашляховику зробили заміну оливи і оновили блок керування трансмісією. Наразі ставка на Ford Bronco Ranger XLT досягає 84 000 доларів. До закінчення торгів залишилося ще три дні. Минулого року аналогічний автомобіль продали  на цьому аукціоні за 213 000 доларів.

Читайте також:
Чекаємо в Україні: на продаж виставили одразу п'ять Ford Bronco