X

На продаж виставили культову Honda S2000 в ідеальному стані (фото)

В американському штаті Коннектикут виставили на торги знаменитий японський кабріолет Honda S2000. За екземпляр 1999 року випуску, який цілком заслуговує на назву «капсула часу», мають намір виручити 120 тисяч доларів.

Автомобіль знаходиться в ідеальному практично заводському стані та за свою історію проїхав лише 745 миль (близько 1200 км). Власник лише зрідка виїжджав на ньому, а решту часу кабріолет зберігали в сухому опалюваному гаражі. Ці фактори і дозволили авто протягом стількох років залишатися в новому стані. Слідів зносу немає ні на кузові, ні в салоні, ні в моторному та багажному відсіках.

Судячи з фото, це версія моделі для внутрішнього ринку Японії, а не глобальна. Кермо знаходиться праворуч. До того ж кабріолет наводить у рух 2,0-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 250 к.с. і 208 Нм крутного моменту. Він працює із системою заднього приводу та шестиступінчастою механічною коробкою передач. І при загальній масі у 1260 кг може розганятися з місця до «сотні» за 5,4 секунди.

Читайте також:
На торги виставили 34-річну Mazda 323F майже без пробігу (фото)